Grafik Visit Lolland Grafik
Grafik

Lalandia på Lolland

En af Lollands største attraktioner er det børnevenlige feriecenter Lalandia. Her kan hele familien få nogle dejlige, fælles oplevelser, mens de nyder Lalandias mange tilbud.

Feriehuse i Lalandia

Når I tager på ferie på Lolland, kan I vælge en overnatning i Lalandia. Lalandia byder på lækre feriehuse, som ligger tæt på stranden og dejlig natur. Lalandia har hele 741 feriehuse, hvoraf de 106 har ekstra komfort til de mere kræsne. Lalandias feriehuse er til 3–8 personer og giver gode rammer for hygge med familien, hvad end I vælger overnatning på Lalandia en uge, en weekend eller blot et par dage.

Aktiviteter i Lalandia

I Lalandia er der sport, sjov og underholdning hele året. I kan slippe familien løs på hele 25.000 kvadratmeter med sjove indendørs oplevelser: Lalandia Aquadome, sportshal, bowlingcenter, minigolf, Monky Tonky legeland, skøjtehal, skibakke, klatrevæg, hyggelige restauranter og spændende butikker.

Er I til aktivitet under åben himmel, er mulighederne mange. Prøv for eksempel Lalandias tennisbaner, fodboldbane og minigolf.

Lalandia Aquadome

I det tropiske badeland, Lalandia Aquadome, er der hele 7.400 kvadratmeter at boltre sig på. Vandtemperaturen ligger på 28 dejlige grader og luften er altid 30 grader varm. Sjove vandrutsjebaner, børnebasinner, boblebade og saunaer danner rammer om velvære og sjov for børn og voksne, der besøger Lalandia. I det udendørs poolområde kan I nyde solens stråler i vandkanten af de opvarmede bassiner eller sidde i den dejlige varme spa året rundt.

Tornado vandrutsjebane

Den enorme Tornado vandrutsjebane for alle dem der er vilde med action og spænding. Turen starter i et 24 meter højt tårn, hvorefter I fortsætter ned gennem orkanens øje og slutter turen i roligere vand.

Grafik