Grafik Visit Lolland Grafik
Grafik

Lolland og Falster

Når I holder ferie på Lolland eller Falster har I altid en god badestrand lige i nærheden. Øerne ud for Lolland-Falster indbyder til hygge og oplevelser for hele familien. I Marielyst på Falster ligger Marielyst Adventure hvor I kan prøve alt lige fra gokart og bowling til snorkling og havkajak.

Strande på Lolland-Falster

Et af de skønneste områder på Falster er Marielyst, hvor tusinder af badeglade turister hvert år strømmer til. Falsters perle byder på alt lige fra hyggelige caféer, lækre restauranter og pulserende diskoteker. De brede familievenlige strande ved Marielyst strækker sig over mere end 20 kilometer og er absolut turen til Falster værd.

Øerne ved Lolland-Falster

En ferie ved Lolland-Falster er også en ferie fuld af dejlige oplevelser i naturen. På de små øer ud for Lollands og Falsters kyster kan I tage en afslappende dag med picnickurven eller gå en frisk tur rundt i landskabet. I kan også tage en overnatning på en af øerne ved Lolland-Falster.

Fejø og Skalø er forbundet med en dæmning og er kendt for sine lækre og velsmagende råvarer. Femø er oplagt til vandre- og cykelture med sit bakkede landskab, mens Askø og Lilleø indbyder til fiskeri og fuglekiggeri.

Lolland-Falsters farvande

Vandene omkring Lolland-Falster byder på enestående muligheder for fritidssejlere. Der er gode muligheder for at ankre op ved nogle af de mange vige og bugter ved øerne ud for Lolland-Falster. Ved havnene kan I proviantere, spise på en lækker restaurant eller besøge nogle af områdets seværdigheder. Når I sejler ved Lolland-Falster er der aldrig langt til en hyggelig havn.

Grafik