Grafik Visit Lolland Grafik
Grafik

Turist på Lolland

Som turist på Lolland er der et bredt udbud af dejlige oplevelser. Med den storslåede natur på Lolland står mulighederne åbne. Tag på ferie på Lolland og oplev en skøn del af Danmark.

Turist i Lollands natur

Når I kommer til Lolland som turist, må I ikke gå glip af en tur rundt i det fantastiske landskab. Oplev øen på cykel, tag på en frisk vandretur og har du en hest så tag den med og rid over Lolland gennem de smukke skove.

Besøg nogle af Lollands hyggelige, små landsbyer og stress helt af, der hvor tiden går lidt langsommere. I kan også vælge at nyde Lolland som turist ved at tage på en tur i kano eller kajak og overnatte ved nogle af de skønne lejrpladser langs Lollands kyster.

Turistaktiviteter på Lolland

Som turist på Lolland finder I hele to spændende 18 huls golfbaner. Ud over Halsted Kloster Golfklub og Golfklubben Maribo Sø, er der en 9 hullers golfbane i forbindelse med feriecentret Lalandia, hvor alle kan afprøve sine evner inden for golf.

På Middelaldercentret i Sundby ud til Guldborgsund på Lolland kan I se hverdagen som den udfoldede sig i Middelalderen og blandt andet prøve at skyde med bue og pil.

Grafik